Druhý online Q&A webinár

14.1.2022

KEDY: 18. januára, 10:00 – 12:00
KDE: online na https://community.interreg-central.eu/

 
Keďže sa náš prvý live webinár otázok a odpovedí k prvej výzve na predkladanie projektových návrhov stretol s vysokým záujmom, pripravili sme pre vás ďalší. Záleží nám na tom, aby sme všetkým žiadateľom poskytli čo najväčšiu podporu pri príprave svojich projektov.
 
S blížiacim sa termínom uzatvorenia prvej výzvy (23. 2. 2022) sa preto budeme snažiť odpovedať naživo na čo najväčší počet vašich otázok. Máte nejasnosti v procese výzvy, v pláne práce na projekte či v oblasti financovania a štátnej pomoci? Svoje otázky nám môžete posielať už teraz prostredníctvom linku https://app.sli.do/event/eive7uGJQ5D5WTVTr3V9Hf/live/questions. Zároveň môžete zahlasovať za svoju obľúbenú otázku.
 
Koncom januára plánujeme spustiť aj systém elektronického podávania žiadostí. Vzápätí zorganizujeme špeciálny webový seminár otázok a odpovedí, kde odpovieme na vaše otázky týkajúce sa tejto platformy. Bližšie informácie zverejníme nasledujúci týždeň po tomto podujatí.
 
Poznámka:
Ak už ste zaregistrovali v našej komunite žiadateľov, k udalosti sa môžete pripojiť tak, že si ju pridáte do svojho programu kliknutím na tento link:
https://community.interreg-central.eu/agenda
 
Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
 
Váš tím Interreg CENTRAL EUROPE na MIRRI SR


PROGRAM (PDF - 95.92 kB)